Bota al contingut principal

Un conveni entre els Ajuntaments d’Ontinyent i Oliva permetrà a ambdues localitats intercanviar turistes i visitants, així com col·laborar en matèria de promoció turística. L’acord permetrà inicialment realitzar visites organitzades d’un dia des d’una localitat a l’altra, a més d’intercanviar informació a les oficines de turisme, però a més obri les portes a noves línies de col·laboració.

Juntament als alcaldes estaven presents a l’acte els regidors de Turisme d’Ontinyent (Joan Sanchis) i Oliva (Imma Ibiza), que coincidien en destacar que l’acord “afavorirà la potenciació del turisme com a font d’activitat econòmica i també ajudarà a l’intercanvi cultural entre municipis de l’interior i la costa, així com el caràcter complementari dels atractius turístics de les dues localitats”.

Al marc del conveni que se signava ahir, els Ajuntaments d’Ontinyent i Oliva difondran entre els seus turistes les visites guiades que es poden realitzar en l’altra localitat a preus assequibles, unes visites que també es donaran a conèixer a les associacions de cada municipi.

Des de la Regidoria de Turisme d’Oliva, Imma Ibiza explicava que “l’Ajuntament d’Oliva no vol apostar sols pel turisme internacional, sinó també per un turisme de proximitat com el que ens pot arribar des d’Ontinyent i la Vall d’Albaida per conèixer millor el nostre territori i cultura. És una manera de complementar-nos, tenim moltes coses que intercanviar i oferir-nos, i esta acció a més de potenciar l’economia dels municipis intercanviant visites dels turistes que rebem, també ens dona l’oportunitat que els nostres propis veïns i veïnes ens coneguen millor, som molt més que turisme de platja i els qui vinguen ho podran comprovar”, destacava.