Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, s’ha referit hui a la investigació judicial sobre els negocis particulars del gerent de l’Hospital General de València, Sergio Blasco, i a les informacions que apunten que la fiscalia veu indicis de malversació i frau en l’activitat del nebot de l’ex conseller Rafael Blasco.

 

Per Oltra “es veu que en el Partit Popular el lladronici s’instal·la per diferents clans familiars. Una qüestió que està molt clara respecte a Sergio Blasco i hem denunciat en reiterades ocasions en el parlament valencià és la seua implicació en empreses a les quals ha adjudicat gestió sanitària i que han fet de la salut dels valencians un negoci”.

 

“Sergio Blasco en compte de centrar la seua atenció en la gestió pública ha utilitzat eixa gestió pública per beneficiar-se personalment, perquè ell ha sigut jutge i part. És gerent d’un hospital públic i té interessos amb eixes empreses en la seua faceta personal actuant com a accionista, administrador o representant”.

 

Segons Oltra “hi ha sobrades raons perquè Sergio Blasco no continue al capdavant de l’Hospital General ja que ha utilitzat el seu càrrec de gerent a l’hospital per enriquir les empreses amb les que té negocis particulars. Això és indecent i s’ha d’acabar ja amb este clan familiar que s’ha fet ric a costa dels diners públics”.