Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha assegurat que “el nivell de submissió de la consellera Catalá a totes les ordres que li arriben de Madrid és tal que fins i tot s’avança a eixes mateixes ordres, i vol acomplir-les abans i tot del plaç previst”.

Pañella ha recordat “els problemes que va generar als centres escolars per la seua obsessió en encetar el curs abans que cap altra autonomia, per a deixar clar que ella era la primera en acomplir la llei Wert. I ara, com fa sempre sense consensuar-ho amb la comunitat educativa, ha obligat a modificar tots els horaris de les línies d’Immersió Lingüística, per a poder introduir cinc sessions setmanals de Llengua Espanyola en segon de Primària, malgrat que la LOMQE no preveu l’entrada en vigor d’aquesta mesura fins el curs vinent. És una mostra més del grau de submissió de la consellera, de manera que podem afirmar, sense cap dubte, que la consellera Catalá està demostrant ser “més wertiana que el mateix Wert”.

El diputat de Compromís ha encoratjat “una vegada més els ensenyants a resistir uns mesos davant d’aquestes “ocurrències genials” de la consellera, amb la convicció que el curs 2015-16, passades ja les eleccions autonòmiques del mes de maig, i amb un nou govern de signe ben distint a la Generalitat, s’acabarà amb tota aquesta actuació antipedagògica i antivalenciana i es restablirà la normalitat educativa que mai no s’hauria d’haver perdut”.