Bota al contingut principal

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha censurat que el Govern haja decidit situar un “apadrinat polític” del president valencià, Alberto Fabra, i de l’expresident provincial de Castelló, Carlos Fabra, avui a la presó, al capdavant de la Secretaria General de Sanitat i Consum.

Baldoví ha assenyalat que es tracta d’un nomenament “merament polític” en què no preval “ni la vàlua professional ni acadèmica”, i ha recordat, a més, que Moreno és un dels culpables del “desmantellament” del Centre d’Investigacions Príncep Felip i, per tant, responsable en part “de l’èxode de desenes de molt bons científics a l’estranger”.

“En el seu dia ho vam denunciar i avui ho corroborem. Quan el van nomenar responsable del citat Centre, es va fer més pel seu perfil polític que científic, i el seu nomenament com a secretari general de Sanitat té el mateix caire, primant el partidisme polític en detriment dels mèrits científics”, ha resumit.

Moreno ha estat nomenat secretari general de Sanitat i Consum en substitució de Pilar Farjas, que va anunciar la seua dimissió dijous. Fins ara ocupava el lloc de portaveu de Sanitat del Grup Popular al Congrés.