Bota al contingut principal

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana ha publicat hui la relació de beneficiaris de les ajudes per a l’habitatge que la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient ha atorgat per atendre a situacions d’especial vulnerabilitat.

 Finalment han sigut 123 les ajudes concedides i 551 les sol·licituds denegades, de les quals 80 no han sigut concedides perquè segons reconeix el Consell, encara que es sol·licitants complien amb els requisits, s’ha esgotat la partida pressupostària.

 Per al diputat de Compromís, Fran Ferri, “la consellera Bonig ha intentat vendre esta convocatòria per a persones en situació d’exclusió com a mostra de la seua sensibilitat social, cosa que comproven va ser una acció propagandística més de les que ens té acostumats el govern del PP. La seua ‘sensibilitat’ s’ha traduït en què 80 beneficiaris s’han quedat exclosos per falta de fons així com en un 82% d’ajudes denegades. Això demostra el que ja vàrem denunciar des de Compromís i és que la duresa dels requisits deixarien fora a la major part dels sol·licitants”

 “Cada dia tenim novetats sobre el caos en la gestió d’ajudes a l’habitatge mentres cada vegada més persones veuen impossible accedir a una vivenda. Els valencians i valencianes no ens podem permetre que gestores nefastes com Bonig continuen tenint en les seues mans temes tan importants com la política d’habitatge”, ha conclòs Ferri.