Bota al contingut principal

El portaveu adjunt del grup parlamentari Compromís, Juan Ponce, ha criticat “el vergonyós acte electoralista que ha realitzat hui el govern del PP amb la inauguració de l’arribada del metro al polígon industrial de Riba-roja com excusa”.

Segons ha recordat Ponce “fa deu anys que el PP va prometre que el metro arribaria al centre de Riba-roja, fa sis anys, l’any 2008, es complí la data en què es comprometeren a què estaria operativa la línia i a dia de hui només han aconseguit que arribe fins les afores de la localitat”.

“Així mateix han incomplert el compromís de situar un abaixador en la urbanització de València la Vella i tampoc han complert amb el compromís de què el projecte es prolongara fins Vilamarxant (com anuncià el govern del PP l’any 2004), una població que porta ja 30 anys sense servei de ferrocarril”.

Per a Ponce “este projecte, que s’ha quedat a la meitat, és l’únic portat endavant en l’etapa d’Isabel Bonig al front d’Infraestructures, la qual cosa dona bona mesura del fracàs de la seua gestió. Així la línia 2 de metro està paralitzada a València, amb 200 milions d’euros sense executar”.