Bota al contingut principal

La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha anunciat este matí en roda de premsa que els candidats i les candidates de Compromís han presentat una sol·licitud a Hisenda per certificar que no s’han acollit a l’amnistia fiscal.

Oltra ha recordat que Compromís presentà l’any 2013 una iniciativa en Les Corts perquè cap persona acollida a l’amnistia fiscal puguera ser triada per a cap càrrec públic de designació directa (eleccions) ni indirectament (per decisió del govern o de ministres o consellers), la majoria absoluta del PP  la rebutjà.

Segons ha assenyalat la candidata de Compromís “la regeneració democràtica comença predicant amb l’exemple. Per això els nostres candidats i candidates de Compromís hem tingut la iniciativa de presentar una sol·licitud a la delegació d’Hisenda per certificar que no ens hem acollit a l’amnistia fiscal”.

Per a Oltra “la política i les institucions han de ser transparents i honestes. Per això convidem als candidats de la resta de partits a que també ho facen”.