Bota al contingut principal

La Síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha criticat hui que “amb tots els problemes que patim la preocupació màxima del Partit Popular siguen les banderes”.

 

Ferri ha fet estes declaracions després de què el delegat del govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, haja enviat una circular als ajuntaments recordant la normativa sobre la col·locació de banderes.

 

“És molt curiós –ha afegit el portaveu de Compromís- que Moragues es preocupe ara de les banderes i no mostrara la mateixa preocupació quan era conseller i veia com el govern del PP havia retirat totes les banderes d’Europa de tots els edificis oficials com a rabieta per les investigacions que la Unió Europea va obrir com a conseqüència de la seua nefasta gestió”.

 

Segons ha assenyalat Ferri “ens consta que el nou govern ha estat buscant en les dependències de les conselleries les banderes europees retirades pel govern del PP per a poder reposar-les i no les han trobat enlloc. S’ha hagut de recórrer a banderes europees noves per anar tornant els edificis de la Generalitat a la normalitat”.

 

“Tot açò demostra que l’actitud que està tinguent el PP tractant de crear problemàtiques artificials i falses amb les banderes és d’una gran hipocresia. Des de Compromís considerem que en compte d’enviar circulars com estes als ajuntaments Moragues s’hauria de dedicar a reclamar al seu govern, ja siga amb circulars o com consiedere oportú, que deixe de marginar el nostre territori amb un finançament i unes inversions injustes”, ha conclòs el síndic de Compromís.