Bota al contingut principal

La candidata de Compromís-Equo al Congrés per Alacant, Aitana Mas, ha proposat hui “que les empreses reben subvencions o desgravacions fiscals per contractar titulats universitaris, ja que calen mesures concretes i eficaces per treure de la situació d’atur en què es troba la meitat de la població juvenil de la província d’Alacant”.

Mas ha realitzat aquestes declaracions durant la trobada de Joves de Compromís celebrada aquest matí a la Universitat d’Alacant i en la que també han estat presents el número dos de la candidatura, David Navarro; el candidat al Senat, Ignasi Bellido, i la diputada autonòmica de Compromís Mireia Mollà.

“La xifra d’aturats de la província d’Alacant, que afecta a un de cada dos joves és realment escandalosa i, per tant, s’han de posar en marxa iniciatives específiques per a generar ocupació entre aquest sector de la població, que és un dels que més està patint la crisi”, ha apuntat Aitana Mas.

La candidata de Compromís-Equo ha explicat que “en aquests moments comptem amb una generació de joves sobradament preparats que no troben una eixida laboral digna i això és conseqüència de l’aposta del PP per una economia especulativa i de saraos i pel foment de la temporalitat que ha alimentat el PSOE”.

En aquest sentit, Mas ha assegurat que “a Compromís-Equo dirigim els nostres esforços a rescatar a aquests titulats universitaris, abandonats per les polítiques dels partits tradicionals, i per això propiciarem la contractació de titulats universitaris de la Comunitat Valenciana amb subvencions o desgravacions fiscals per a les empreses contractants”.

“A Compromís-Equo considerem que l’única eixida a la crisi passa pel foment de contractes dignes i de qualitat”, ha afegit Aitana Mas.