Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha denunciat hui que la façana del Palau de les Arts Reina Sofia de la Ciutat de Les Arts i Les Ciències de València presenta un aspecte totalment deteriorat, amb la capa exterior bufada.

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat al respecte que “amb els diners que ha costat este edifici no està justificat el seu deteriorament, és per això que anem a registrar en Les Corts Valencianes una sèrie de preguntes per a què el govern del PP explique si ha comprovat si hi ha risc de despreniment de la capa exterior de la façana i si té prevista la seguretat de les persones que passen per davall de l’edifici”.

Així mateix des de Compromís es vol saber si el Consell pensa fer algun tipus de reclamació a la direcció de l’obra d’este edifici ja que s’entén que este estat tan lamentable de la façana es tracta d’un vici constructiu que no havia d’haver aparegut amb els anys que té el Palau de Les Arts.

“La Ciutat de Les Arts i Les Ciències, amb el venciment d’obligacions financeres que s’hauran d’assumir enguany, suposarà per a la Generalitat un desemborsament de 250 milions d’euros en 2013, així que no és raonable que amb la barbaritat de diners que ens està costant al valencians pagar i mantindre esta infraestructura els seus edificis presenten estos defectes de construcció que els fan lluir un aspecte deplorable”.

Per a Oltra “novament queda demostrada la incompetència d’un govern que gastant-se tants diners, té la Ciutat de Les Arts i Les Ciències en mal estat i no reclama als responsables d’estos defectes la seua reparació. Estem davant d’una deixadesa de funcions difícilment comprensible des del punt de vista ciutadà”.

*Foto del Palau de Les Arts gentilesa de Fernando Mafé.