Anar directament a les notícies
El 14,5% de les proposes pertanyen a Economia
El 6,7% de les proposes pertanyen a Ocupació
El 9,9% de les proposes pertanyen a Educació
El 5,6% de les proposes pertanyen a Cultura
El 5,3% de les proposes pertanyen a Justícia
El 9,5% de les proposes pertanyen a Medi Ambient
El 6,7% de les proposes pertanyen a Benestar
El 8% de les proposes pertanyen a Participació
El 25,6% de les proposes pertanyen a Política
El 8,4% de les proposes pertanyen a Llengua
Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaJustíciaMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Ricard Medi Ambient 4 Mar 2015
Regular els sequers de xufes al área de la D.O. Xufa de Valencia, de forma que sent part paisatge de l'horta de Valencia i necesaris per a la normal activitat económica dels llauradors no poden estar exclossos de la normativa existent. Donant-los una normativa de construcción i manteniment viable i integrada amb el paissatge
Ricard Medi Ambient 4 Mar 2015
Crear un marc regal per a la regulació dels horts familiars i de autoconsum. Diferenciant hort d'ús social per ONG i fundacions. dels de ús recreatiu
Àngels Belloch 4 Mar 2015
S'hauria d'eliminar el copagament de les persones que assistixen a centres de persones amb discapacitat. A més s'hauria d'estabilitatzar en el temps els pagaments de la Generalitat a aquests centres per a evitar que es passen mesos i trimestres sense que tinguen eixos ingressos, amb totes les complicacions que provoca.
Anònim 4 Mar 2015
S'hauria de treballar per la condonació a Alboraia el cofinançament del soterrament del metro
Fabián Cultura 3 Mar 2015
Los valencianos hemos olvidado nuestros orígenes y por lo tanto nuestra historia, y si queremos que en el futuro nuestros hijos nos recuerden con orgullo debemos recuperar nuestro pasado, no de manera costumbrista como las series de Canal Nou, sino de manera seria y elegante. Por la tanto ya es hora de que las administraciones autonómicas recuperen la civilización sumeria origen del pueblo valenciano. No estaría mal que en la próxima televisión valenciana se emitiese una serie sobre la Epopeya de Gilgamesh, en vez de bodrios que no llevan a ninguna parte intelectualmente hablando como L'Alqueria Blanca, o Senyor Retor. Los valencianos debemos un respeto a nuestros abuelos nacidos en Sumer, que tanto nos han dado y a los que debemos lo que ahora somos.
Guillem 3 Mar 2015
Acabar la línia 2 de metrovalencia, com a mínim des de l'Estació del Nord fins Natzaret, perquè és una vergonya que estiga paralitzada. I connectar-la també, com estava previst, fins Pont de Fusta, passant pel centre històric, deixant en condicions llocs com la plaça Ciutat de Bruixes i fomentant, així, un augment del transport públic pel centre, que ajudaria a reduir l'ús del cotxe i, per tant, faria més viable la peatonalització, almenys parcial, del centre de València. Amb la nova denominació de les línies, hauria d'anomenar-se línia 10, clar. Més val això que tornar a canviar denominacions.
Silvia Medrano Segura Educació 1 Mar 2015
A continuación expongo algunas medidas políticas y organizativas que se podrían desarrollar en el ámbito normativo autonómico, haciendo uso de nuestras competencias, y que a primera vista no suponen un gasto económico relevante. -Creación de normativa autonómica que asegure la aplicación de un plan de transición similar al del primaria-secundaria entre las etapas de ed. infantil y primaria. -Creación de un carné único de estudiante que permita formar parte de la red de bibliotecas municipales una vez matriculado en los centros educativos. -Plantear formación a familias y docentes para la creación efectiva de bancos de libros gestionados por las AMPAs. -Creación de un fondo para financiar las excursiones del alumnado de compensatoria a petición de los docentes y centros educativos. -Aumentar la puntuación de la formación de docentes en centros en aquellos cursos directamente relacionados con las necesidades de los centros, marcadas por el PEC. -Posibilidad de... Mostra més
Jose Martínez Molina Educació 28 Feb 2015
- Exigència immediata de la LOMQE i elaboració d'un nou currículum creïble i pròxim que compte amb la participació d'organismes educatius rellevants com Escola Valenciana així com representants dels centres educatius de tot el país. Èmfasi en una educació progressiva basada en el desenvolupament personal i social de l'alumne rebutjant la categorització segons qualificació numèrica contínua.

- Major participació de les institucions locals i comarcals en els consells escolars perquè puguen desenvolupar d'una manera conjunta propostes i projectes educatius comuns, així com participar de manera coordinada en actes culturals i lúdics de l'entorn.
Jose Martínez Molina Disculpeu, evidentment on dic ''Exigència immediata de la LOMQE...'' em referia a la exigència de RETIRADA IMMEDIATA de la LOMQUE el 28 Feb 2015 a les 18:20
Jose Martínez Molina Medi Ambient 28 Feb 2015
Projecte de protecció, gestió i difusió de les nostres serres, parcs i monts amb la finalitat de:

- Rebutjar d'una manera dràstica la proposta del govern del PP de poder requalificar sobre els terrenys cremats en un termini d'un a dos anys. Elaborar una llei de protecció especial dels nostres espais naturals i que compten amb una protecció especial; en el cas d'incendi, exigir la impossibilitat de construir a sobre indefinidament.
- Destinar més ajudes a la neteja i manteniment dels nostres boscos i serres, aportant capital financer i humà ajudant, amb això, a la reducció de l'atur a curt i mig termini.
- Campanya de sensibilització cap al nostre patrimoni natural, especialment a aquelles zones sensibles en relació al puixant turisme rural emergent, moltes vegades un tant perjudicial per als espais naturals.
Joanjo Oltra Medi Ambient 26 Feb 2015
Instaurar un sistema de recollida d'envasos basat en el sistema que utilitzen a Alemanya i altres països nòrdics. S'instal·len màquines als supermercats on retornar botelles buides, envasos de tot tipus i a canvi el consumidor rep una xicoteta aportació econòmica. (25 cts). Les botelles són re utilitzades en comptes de reciclades, amb l'estalvi energètic que això suposa. Ací deixe un artícle on explica millor que jo el sistema.

http://blogs.elpais.com/eco-lab/2010/12/hay-que-importar-el-sistema-de-recogida-de-envases-de-alemania.html
Mostra més propostes