Anar directament a les notícies
El 14,5% de les proposes pertanyen a Economia
El 6,6% de les proposes pertanyen a Ocupació
El 10,6% de les proposes pertanyen a Educació
El 5,7% de les proposes pertanyen a Cultura
El 5,2% de les proposes pertanyen a Justícia
El 9,8% de les proposes pertanyen a Medi Ambient
El 6,5% de les proposes pertanyen a Benestar
El 8% de les proposes pertanyen a Participació
El 24,9% de les proposes pertanyen a Política
El 8,3% de les proposes pertanyen a Llengua
Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaJustíciaMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
e2v 28 Mar 2015
En pro de millorar la transparència, a la pàgina de L'ajuntament de palmera (i a totes les pàgines web dels ajuntaments) es podría publicar els salaris públics, els comptes de l'ajuntament i en general tots aquelles despeses i factures on van destinats els ingresos públics? Gràcies.
Rafel Llengua 27 Mar 2015
Elaboració d'una Llei de Normalització Lingüística, a l'estil de les de les Illes Balears, Catalunya o Galícia, perquè l'actual LUEV, a més de no haver estat mai aplicada com calia, està antiquada i és insuficient.

Sistema d'Immersió Lingüística a tot l'ensenyament públic de l'àrea de predomini lingüístic del valencià i garantir, per llei, una quota mínima del 25% d'ensenyament en la llengua pròpia als centres concertats que depenen dels fons públics.

A les àrees de predomini lingüístic del castellà eliminar la possibilitat de demanar l'exempció de l'assignatura de valencià.

Admetre oficialment les sentències dels diversos tribunals de justícia sobre l'afer de la unitat de la llengua i oficialitzar-ho per llei, incloent-ho en una futura reforma estatutària, on es reconeixeria la dita unitat i la dualitat nomenclatòria (valencià-català) per tal de referir-s'hi a l'idioma.
Jaume 27 Mar 2015
Posicionar-se clarament i contundent en matèria científica. Allunyar-se de la fal·làcia de l'agricultura ecològica (la no basada en evidències científiques) i defensar una agricultura (sostenible) basada en criteris científics i no en creences o bruixeries (com és el cas de l'actual).

NO PER SER D'ESQUERRES HEM DE PERDRE DE VISTA EL QUE DIU LA CIÈNCIA!
Jota Educació 27 Mar 2015
Creació d'una TV pública interuniversitàtia amb caràcter local. Cada universitat impulsarà mitjançant els propis llicenciats i els estudiants actuals una TV local que arribe on no ho fa RTVV, i que estes televisions, almenys una per capital, compartisquen produccions entre elles. Això permetria impulsar l'economia local/comarcal/provincial, el consum intern, posar en valor el patrimoni natural i cultural. A més a més, deixar que els estudiants joves llicenciats siguen els encarregats dels continguts sense ingerències permetrà un model televisiu molt més fidel a la societat actual.
XorX 27 Mar 2015
Compromís s'està centrant excessivament en València i Alacant. Per què Castelló està arraconat? Per què no importa el que ocorre al nord? És perquè el valencianisme és centralista per definició? És perquè a Castelló domina la vessant crítica i per això se'ns abandona a tots? La candidata Oltra no ha estat amb els veïns ni per fer-se propaganda en les festes, en la Romeria de les Canyes, mira si li importem poc. A Facebook no es fan referències a les comarques de Castelló. La meua proposta és que Compromís capgire 180 graus esta situació i comence a sentir alguna cosa per Castelló que no siga indiferència ni menyspreu. La proposta és que innoveu i que el valencianisme siga de País i no de capital ni d'àrees metropolitanescamb densitat poblacional i per tant pes electoral. Res de criticar sobredimensionadament l'aeroport mentre casos pitjors malbaraten els diners públics. I finalment, encara no governeu, Podemos se vos menja la meitat del creixement, i vos... Mostra més
Fco. Antonio López García Educació 26 Mar 2015
Propose que la borsa d'interins d'educació puga ordenar-se pel mèrits acumulats per cada professional, per exemple: experiència, cursos, publicacions...
Jesús Jarrín Alfageme Educació 23 Mar 2015
Gran parte del profesorado interino no universitario se irá al paro cuando se ejecute el Acuerdo de funcionamiento de las bolsas que se firmó en 2013 y que cambia el sistema que venía funcionando desde hace 30 años.
Solicito la anulación del Acuerdo de interinos de 2013 ,ANTES DE JULIO DE 2015, y mantenimiento del de 2010 hasta que se firme un nuevo Acuerdo que sea más justo, en el que se se valore también la experiencia y no sólo el haber aprobado exámenes. No se puede poner un requisito con carácter retroactivo y echar a la calle a 3500 personas por ello.
VisiTotalmente de acuerdo. Además de ser un acurdo firmado por una sóla parte e impuesto a la otra. Teniendo caráter aribitrario lo cuál va en contra de nuestra norma con más peso. La Constitución... Mostra més el 23 Mar 2015 a les 17:43
Jesús Jarrín Alfageme Educació 21 Mar 2015
Propongo la anulación del Acuerdo de interinos de profesores de Educación no universitaria de 2013 de forma inmediata, antes de julio de 2015, y el mantenimiento del anterior Acuerdo de 2010 hasta que se firme otro nuevo con todos los sindicatos y en el que se tengan en cuenta todos los méritos, no sólo haber aprobado exámenes si no también la experiencia docente. De esta manera se evitaría la expulsión del trabajo a muchos profesores que llevan gran cantidad de años trabajando.
Cristina Navarro Educació 18 Mar 2015
Jornada continua a les escoles de primària.
Víctor Benlloch Tamborero Medi Ambient 17 Mar 2015
Recuperar l'espai per a l'educació ambiental que hi havia amb diversos programes, als parcs naturals i a altres àmbits i que actualment pràcticament ha desaparegut.
Mostra més propostes