Anar directament a les notícies
El 14,3% de les proposes pertanyen a Economia
El 6,4% de les proposes pertanyen a Ocupació
El 11,4% de les proposes pertanyen a Educació
El 6% de les proposes pertanyen a Cultura
El 5,7% de les proposes pertanyen a Justícia
El 9,5% de les proposes pertanyen a Medi Ambient
El 6,4% de les proposes pertanyen a Benestar
El 7,8% de les proposes pertanyen a Participació
El 24,6% de les proposes pertanyen a Política
El 7,9% de les proposes pertanyen a Llengua
Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaJustíciaMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
maria Educació 25 Apr 2015
Propongo una educación de calidad en lenguas extranjeras. Somos el único país europeo donde no se estudian dos lenguas extranjeras OBLIGATORIAS. Llevamos más de cincuenta años de retraso y las políticas que se han hecho hasta ahora han hablado en el papel de lenguas extranjeras (en plural) pero en la práctica solo ha habido y hay inglés, inglés, inglés, inglés e inglés. NO vamos a ningún sitio SOLO con inglés: ni en empleo ni en turismo ni en cultura. Como dijo Claude Gagnière « Un homme qui parle trois langues est trilingue. Un homme qui parle deux langues est bilingue. Un homme qui ne parle qu'une langue est anglais. »
Sergi Navarro i Bisquert Cultura 25 Apr 2015
Quan parleu de protegir i promocionar la musica ,només veig que se parle de les bandes de música.
Voldria sugerir que , un altre col.lectiu del qual no mai se parla,
el tabal i la dolçaina i lesseus colles , fora explicitament inclòs al programa de Compromís.
Moltes gracies per tindre en consideració la meua proposta.
Pilar Educació 24 Apr 2015
Hola,

M'interesa molt l'educacio. La meua filla va al CEIP Giner de los Ríos a Valencia i l'escola publica necesita que es voluntat d'una escola publica capaç de competir amb totes les escoles privades.
escola publica multilingüe, que incloga les innovacions pedagogiques, competitiva i respectuosa.
La meua petició es que siga una PRIORITAT. No vull deixar l'escola publica pero si no entreu vosaltres tindrem que canviar perque s'esta deixant morir..

Gracies
Jose Educació 24 Apr 2015
Desitjaria que COMPROMIS oferira una serie de mesures realistes per a millorar el I+D+i al Pais Valencia. Proposter serioses i amb xifres damunt la taula i no paraules buides com fan altres.
A mes, estaria be saber la posicio repecte a l'us d'animals de laboratori i l'us d'organismes geneticament modificats, entre d'altres
Emilio Educació 24 Apr 2015
Pense que s'haria d'acabar amb el sistema educatiu concertat. Crec que no es just ni democràtic que haja centres d'aquest tipus. A la resta de Europa la educació es pública o privada.
La selecció de personal la fa una empresa privada, normalment religiosa d'acord amb el seu ideari, mes encara la educació amb una línea religiosa selecciona el alumnat.
No és integradora, no pot estar sustentada amb diners
públics.


Paco Esteve 23 Apr 2015
Jo crec que és hora de que València recupere la seua estatalitat. Per l´Estat Valencià ja. Un altra cosa que crec que hem de fer és pactar amb la TV3 per a tindre de forma quasi immediata radio i televisió en la nostra llengua.
Maria Política 22 Apr 2015
Tornar-li el nom de plaça del País Valencià al que hui coneixem com a Plaça de l´Ajuntament, a València ciutat. Fou anomenat així (plaça del País Valencià) fins l´any 1987
José Francisco Tomás Bernal Cultura 22 Apr 2015
Desearía que junto con la puesta en marcha nuevamente de Rtvv, se llegara a un acuerdo con Acció Cultura para restablecer la señal de Tv3. Negociar con la Generalitat de Catalunya las emisiones recíprocas en ambos territorios.
Denis Allso Moreno Justícia 21 Apr 2015
Memòria històrica:

1. Aprovar una Llei de Recuperació de la Memòria Històrica Valenciana que millore l'estatal i reconega el Dret al coneixement de la veritat històrica.

2- Recerca, exhumació, investigació, reconeixement institucional i homenatge civil de les persones assassinades durant la Guerra Civil i el franquisme. Recórrer a la justícia europea per reclamar reparacions a escala familiar i a escala territorial.

3- Reconeixement històric de la democràcia al País Valencià fins a 1939 i retirada de tots els símbols franquistes del territori.

4- Comissió parlamentària sobre el robatori de xiquets al territori valencià.
Denis Allso Moreno Política 21 Apr 2015
Transparència.

1. Obligació legal dels partits de reflectir tots els seus comptes i els comptes dels seus càrrecs i institucions que representen.

2. Sistema de pressupostos participatius i d'auditoria ciutadana dels deutes periòdic.

3. Llei d'accés total a la informació de l'administració que faça impossible la corrupció i que incloga les despeses de les caixes fixes.

4. Abolir les clàusules de confidencialitat en qualsevol contracte públic i desclassificar totes les dades confidencials que hi haja (sense posar el perill la informació ni a les persones)

5. Mecanismes perquè els ciutadans organitzats puguen esmenar propostes e ILP's.

6. Derogar els privilegis per als presidents del consell de la llei 6/2002 del 2 d'Agost.
Mostra més propostes