Anar directament a les notícies
El 14,1% de les proposes pertanyen a Economia
El 5,6% de les proposes pertanyen a Ocupació
El 8% de les proposes pertanyen a Educació
El 5,4% de les proposes pertanyen a Cultura
El 5,9% de les proposes pertanyen a Justícia
El 8,4% de les proposes pertanyen a Medi Ambient
El 6,7% de les proposes pertanyen a Benestar
El 9% de les proposes pertanyen a Participació
El 29,2% de les proposes pertanyen a Política
El 7,7% de les proposes pertanyen a Llengua
Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaJustíciaMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Albert Llengua 24 Nov 2014
La Llei d'Us i Ensenyament es va crear en un context molt diferent al actual i a part de no haver sigut complida ja no reflexa l'estat actual de la llengua. Més de 30 anys després, i amb 20 anys de govern del PP la llengua es troba en una situació prou difícil. La meua proposta es la substitució de la Llei d'Us per una nova Llei de Normalització Lingüística ambiciosa i molt profunda en tots els àmbits de la societat i que d'esta manera es torne al valencià tots els seus drets i el seu prestigi com a llengua pròpia dels valencians.
Joan Josep Aguar Matoses (Joanjo de Marènia) Llengua 24 Nov 2014
Conservem la Unitat del Català. Si els espanyols rebutgen la divisió d'Espanya, ¿per què molts d'ells treballen dia a dia per la divisió del català (o valencià, que és el mateix)? Si el català, és 'en teoria' una llengua 'espanyola', llavors s'hi tracta d'un tresor lingüístic que caldria respectar, protegir i mantindre unit, igual que pretenen fer els espanyolistes amb el seu territori nacional. Si no ho fan serà perquè, en el fons, molts espanyols no consideren el català com una llengua 'espanyola'. Però això significa, també, que en el fons no consideren els Països Catalanoparlants (Catalunya, el País Valencià i Ses Illes Pitiüses i Balears) com una part integrant d'Espanya, sinó com una colònia rebel que s'hauria de sotmetre 'unida' a la força i no per pròpia voluntat. Com bé deia el Rajoy fa pocs dies respecte a Catalunya: ''Sometidos al Imperio de la Ley''.
Kike 23 Nov 2014
- M'agradaria que, a través del vostre grup polític al Congrés dels Diputats, i sobretot de cara a la propera legislatura, es proposara la regulació de la gestació subrogada a Espanya, com en altres països de la UE, d'Europa i del món.
Quique Gil 23 Nov 2014
- Promoció i visibiltzació real del valencià amb més cartells bilingües, etc. Aconseguir que tothom que treballe de cara al públic conega ambdós llengües.
Ester Educació 23 Nov 2014
- Si todos los estudiantes de España pueden acceder a cualquier universidad española (según su nota), la PAU (el selectivo) debería ser igual en toda España (el mismo examen), puede ocurrir el caso que una prueba sea más fácil en una comunidad y estos estudiantes tener ventaja a la hora de escoger carrera y/o universidad - Por el mismo motivo, habría que buscar un sistema para evitar que ciertos centros inflen las notas, algo de sobra conocido y que, encima, provoca efecto llamada. Lo ideal sería el sistema del Liceo Francés: examinadores externos. Pero claro, tendría que imponerse en toda España por el mismo motivo que he dicho arriba. Actualmente el sistema de acceso a la Universidad no sólo es injusto, sino que ¿hasta cuánto van a subir las notas de acceso? lo ideal sería que en primero admitieran a casi todos (con una mínima nota razonable, como un 6 o un 7) sabiendo que primero iba a ser muy duro y sólo quedarán los que tenga capacidad la... Mostra més
Josep Vicent Barberà Educació 23 Nov 2014
M'agradaria que a les escoles de cada poble es donara, encara que siga un hora a la setmana, una clase explicant l'historia del seu poble (fugint del folklore), hi ha suficient bibliografía per a documentar-se els mestres. El xiquets, el futur del nostre poble, nomes l'estimaran si el coneixen. Salut
carles morales Benestar 23 Nov 2014
Renta d'inseció indefinida
Josep VicentEixa renda deuria anar acompanyada d'una revisió a la baixa de les ajudes públiques a Caritas, Creu Roja, bancs d'aliments i demes ONG. Si l'Administració asegura una renda bàsica deu de... Mostra més el 23 Nov 2014 a les 14:38
carles morales Benestar 23 Nov 2014
Renta d'inseció indefinida
Ximo Economia 23 Nov 2014
Començar a plantejar que qualsevol Espanya (hi governe PPSOE, Podemos o qui siga) serà perjudicial per als valencians, tant econòmicament com en la nostra capacitat de decidir el nostre futur.
Jan Llengua 23 Nov 2014
Voldría proposar una campanya de promoció lingüistica als comerços. La mesura sería que per tots el negocis que es puguen atendre en Valencià pogueren demanar una engaxina on posara algún misatge que -de manera positiva i incluisiva- ho diga del tipus ''ací pots parlar-nos en valencià'' i que els que vulguen puguen incloures en una llista On line per fomentar la gent que vuiga ser atesa en valencià. Crec que aixina els negocis buscaríen una manera d'atraure clients i els clients que ho vulgueren podríen ser atesos en la seua llengua.
AnònimMolt bo el 23 Nov 2014 a les 23:00
Joan Josep Aguar Matoses (Joanjo de Marènia)O posar en les etiquetes: ''ACÍ NO ES DISCRIMINA EL VALENCIÀ''. el 24 Nov 2014 a les 17:33
Mostra més propostes