Anar directament a les notícies

Compromís exigeix al Consell que rectifique en la retallada del pressupost del centre d’investigació

Publicat el en Economia i Ocupació

La diputada d’Iniciativa i portaveu adjunta de Compromís, Mireia Mollà ha presentat una Proposició No de Llei en Les Corts per reclamar al Consell que no realitze la retallada del 40% del pressupost del Centre d’Investigació Príncep Felip.

Per a Mollà “esta mesura retrògrada evidencia que el govern de Camps no ha entés res de perquè ens està afectant tan virulentament la crisi econòmica. Una de les principals raons és la curtedat de mires de governants com els del PP que en compte de tractar de canviar un model econòmic fallit i obsolet es dediquen a boicotejar tot allò que ens pot ajudar a prosperar, com la investigació i el desenvolupament”.  

“Des de Compromís exigim una rectificació d’este despropòsit, el govern valencià ha de reorientar les seues prioritats. Si en alguna cosa ha de retallar el Consell és en auto bombo, publicitat i totes aquelles accions que realitzen amb l’únic propòsit de millorar la seua deteriorada imatge”.

Segons Mollà “no es pot fer pagar a un element tan important com la investigació científica el descontrol i balafiament a què ha sotmés els comptes de la Generalitat el govern del PP”.