Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), diu que el discurs triomfalista de Camps “no ens ajuda per a eixir de la crisi. En els pressupostos de 2011 l’única partida que augmenta és la de pagar el deute de la Generalitat, que ha augmentat en 14.000 milions d’euros des de que està governant el PP i no aporta solucions al mig milió de desocupats que tenim”.

Per a Enric Morera, “les dades de la desocupació d’octubre i els pressupostos de la Generalitat per a 2011 tenen moltíssima relació i deixen clar que les polítiques triomfalistes d’organització de festes ens ha deixat la caixa buida i ara el Consell no té diners per a motivar l’economia valenciana ni crear més llocs de treball. Som líders en desocupació per culpa de Camps i el seu govern. Som líders en endeutament perquè no saben administrar els nostres diners i perquè els regalen a qui no deuen i això ara està també en els tribunals”.

 

En la passada sessió de control al president de la Generalitat, Camps va tornar a dir que el País Valencià seria el primer en eixir de la crisi. Segons Morera, “Camps diu coses que no es creu ni ell, perquè si cada mes s’estan destruint llocs de treball i tenim més gent desocupada és impossible eixir de la crisi, més bé tot el contrari, el govern de Camps ens enfonsa més i més en una crisi que és molt greu i que afecta a moltíssimes famílies valencianes”.

 

Per al líder valencianista, “els pressupostos de Camps no aporten solucions per al mig milió de desocupats valencians que tenim, una xifra rècord que ens posa per damunt de la mitjana estatal. Els seus retalls en coses essencials també ens posa a la cua en educació o en sanitat i som líders en endeutament. No poden dir que són molt socials, sinó que són els pressupostos de crisi, d’un govern en crisi que no sap eixir de la crisi ni guiar a la societat cap a eixa eixida. Al llarg de molts anys, el govern de Camps ha gastat a dos mans, sense mesura, i ara ha de pagar un deute que és històric i és conseqüència de polítiques allunyades de la realitat social”.