Anar directament a les notícies

Morera: “Els retalls de Camps faran que la policia autonòmica tinga els mitjans del segle XVIII”

Publicat el en Sanitat i Benestar

El portaveu de Compromís creu que Camps “ha començat la campanya electoral amb una difusió massiva de mentides, com va fer en 2007. El 28 d’octubre va prometre en Alzira que demanaria competències perquè la policia valenciana vigilara el camp, però en 2011 li llevarà un 14% del pressupost i la deixarà amb mitjans més propis dels cossos de seguretat del segle XVIII”.

El síndic de Compromís i secretari general del BLOC, Enric Morera, considera que el retall de 884.000 euros per a ampliar les competències de la policia valenciana, “és un clar exemple que el PP de Francisco Camps no creu en l’autogovern, ni en l’autonomia ni en l’estatut de la vergonya que pactaren amb el PSOE perquè ni és capaç ni vol ampliar les nostres competències”. Per a Morera, “retallar el pressupost per a la policia autonòmica implica que este cos no puga anar a més i puga donar servei allà on fa falta, com per exemple el camp valencià, però Camps ha demostrat que al seu Consell els té igual els robatoris en el medi rural i els té igual si s’arruïnen els llauradors de la nostra terra”.

 

Morera ha declarat que el president de la Generalitat, “exercix més de president del PP que de totes les valencianes i els valencians i per això es dedica a fer promeses electorals que no ha de complir, tal com va fer en la campanya de 2007. Fa poc, en Alzira va prometre davant d’un fòrum de dones agricultores que ampliaria competències per a la policia autonòmica perquè puga vigilar el camp. I això ha estat altra mentida més de Camps perquè ha retallat la quantitat de 2011 perquè li dóna igual la policia valenciana i la vigilància del cultius”.

 

El parlamentari valencianista ha recordat que el Consell per a 2011, “si que tindrà diners per a subvencionar als seus amics perquè se’n vagen de ral·lis, de carreres de motos o per a una quantitat insultant de fundacions públiques que la única cosa que fan és pagar nòmines de gent pròxima al PP”. Segons Morera, “amb Camps de president mai avançarem en autogovern i competències i cada dia demostra el seu desinterés per continuar governant el País Valencià, un país al que ha portat a coma profund econòmic, social, mediambiental i cultural”.