Anar directament a les notícies

Morera: “Si fa falta, que conviden a Pajín a esmorzar si així aconseguim que vinga a les Corts a comparéixer”

Publicat el en General

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera “una pressa de pèl important” la presència de la ministra Leire Pajín en un dinar de senadors valencians ahir. Morera considera que Pajín, “té un embolic de càrrecs, perquè per a vindre a les Corts a comparéixer no va poder ser perquè és ministra però per anar de fartera sí que és senadora”.

El parlamentari valencianista ha assegurat que si fa falta, “demanarem a la presidència de les Corts que conviden a esmorzar a Pajín si eixa és la única forma d’aconseguir que vinga ací a comparéixer com a senadora elegida per la cambra valenciana, cosa que sí que estan fent altres senadors i que ella encara no ha fet”.

Morera també ha declarat que no entén “la bel·ligerància del PP en les Corts i també en Madrid, que carreguen durament contra la senadora i ministra i després comparteixen taula i rialles sense recordar-li que encara no ha vingut a donar comptes de les seues gestions com a senadora territorial triada per les Corts Valencianes”.