Anar directament a les notícies

Morera: “Alarte li ha donat oxigen a Camps i ha desautoritzat al seu grup parlamentari per buscar una foto”

Publicat el en General

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), considera que les telefonades que ha fet el secretari del PSOE valencià al president de la Generalitat, “són un baló d’oxigen que li ha regalat a Camps perquè ara vol seure en una taula per a negociar qüestions econòmiques, quan fa unes setmanes, a les Corts, el PP tombava totes les esmenes presentades pels socialistes als pressupostos de 2011. Amb esta acció, Alarte ha desautoritzat tot el que han fet i han dit els diputats socialistes i, el més greu, és que ara vol fer-se fotos amb qui es dedica a perseguir sense treva al seu síndic en les Corts”.

Segons Morera, “Alarte renuncia a lluitar per guanyar les eleccions. Ha optat per eixir bé en les fotos perquè si realment està en política per a defensar els interessos de les valencianes i els valencians, es plantaria front a Zapatero i front a Camps, i no ho fa”.

Per al parlamentari valencianista, el PSOE valencià ha patit una deriva “de 360 graus que desorienta per complet al seu electorat, que ja no sap si en les eleccions de maig aniran en la mateixa llista electoral o en llistes competidores. No és que no vol guanyar-li les eleccions a Camps ni ser una alternativa de govern front a qui ha estat el president de la desocupació, del balafiament i de la corrupció, és que vol pactar amb ell i no és un pacte en clau de país, perquè mai han fet pactes seriosos i en eixa línia el PP i el PSOE”.

El síndic de Compromís ha recordat que des del seu grup s’està demanant una reforma de l’estatut “d’una manera molt insistent des de juliol de 2009 i en eixa partida mai ha estat el PSOE i el PP ens ha donat llargues. Ara venen amb presses i ara volen reformar un estatut que en poc de temps ha demostrat que no és ambiciós, que no defensa els interessos d’esta terra i amb la velocitat que porten, no rebrem una inversió territorialitzada de l’estat en condicions ni en 2013. Ni PP ni PSOE estan per reformar l’estatut i si es fa segons volen estos partits, serà altra vegada una reforma de mínims”.