Anar directament a les notícies

El Teatre Echegaray s’omplirà de gom a gom per a acollir als participants A la Gal•la de l’Esport d’Ontinyent

Publicat el en Governs amb Compromís

Ni una sola de les 542 butaques del Teatre Echegaray d’Ontinyent quedarà buida aquest divendres a partir de les 20:00 hores, quan aquest recinte cultural aculla una nova edició de la “Gal·la de l’Esport” recuperada l’any passat per la Regidoria d’Esports del Govern d’Ontinyent. El regidor de l’àrea, Pepe Pla, ha destacat la importància de l’acte “que premia als esportistes pel seu esforç i pel seu treball, vitals per a fer d’Ontinyent la ciutat esportiva que volem i que és un dels objectius de la regidoria”, assenyalava.

Equips i esportistes individuals dels clubs esportius d’Ontinyent seran guardonats, un sistema de reconeixement pel qual cada associació nomena al millor esportista o als millors esportistes de la temporada a la seua modalitat, l’èxit del qual s’ha consolidat “per l’allau de sol·licituds que hem registrat per assistir per part d’amics i familiars, per donar cabuda als quals faria falta un altre Teatre Echegaray. Els demanem disculpes perquè per motius de seguretat l’aforo no pot ser superat, però estudiarem un nou emplaçament amb major capacitat de cara a l’any vinent”, avançava el regidor.

Pla explicava que en l’acte es donaran també dos guardons especials, que no es sabran fins a la cerimònia, quan dues persones seran premiades per “tota la trajectòria que han fet i perquè s’han bolcat en els seus respectius esports”. Estos guardonats han estat proposats des de la regidoria i han comptat amb l’aval unànim del Consell Municipal d’Esports. A l’igual que l’any passat, la Gal·la de l’Esport donarà pas a un vi d’honor a la Plaça de Sant Domingo, al qual el regidor ha convidat “a tots els amants de l’esport ontinyentí”.