Anar directament a les notícies

El Consell eludeix respondre pel viatge de nou dies a Brasil de dos directius de Canal 9

Publicat el en General Llibertat i Igualtat

El silenci, les evasives i les respostes poc creïbles tornen a l’escena política de la mà de la consellera portaveu del govern i directora de campanya del PP, Paula Sánchez de León. En esta ocasió, el PP no vol respondre a unes preguntes formulades pel síndic de Compromís, Enric Morera, al voltant d’un misteriós viatge de dos directius de Canal 9 a Brasil, en el qual estigueren amb totes les despeses pagades nou dies per a preparar, teòricament, la retransmissió del gran premi de Fórmula 1, malgrat que eixe treball el fa l’empresa Mediapro i no la televisió autonòmica valenciana.

Sánchez de Léon, eludeix donar respostes i dóna eixa responsabilitat al la direcció de RTVV, al Consell d’Administració o a la comissió de control de les Corts. Morera ha anunciat que, “si és així, demanarem una compareixença del director general de RTVV en les Corts perquè vinga a donar ell les explicacions que ens nega la consellera portaveu del govern. Demanarem factures i demanarem saber què feien dos alts càrrecs de l’ens públic en Brasil, perquè sembla que anaren de vacances pagades amb els diners de totes les valencianes i els valencians”.

Les evasives donades per Sánchez de León, confirmen que el govern de Camps, “és el govern més opac de tota Europa perquè menysprea a l’oposició triada democràticament pels ciutadans. No donar respostes, descarregar-se de responsabilitat o contestar amb falsedats, com han fet i fan en moltes ocasions, sols ho fan aquells governants que no creuen en l’estat de dret i en un sistema democràtic obert i plural. Si volen que demanem una comissió de control, la demanarem perquè estem davant d’un nou cas de balafiament dels diners públics, perquè si no donen explicacions sembla que dos alts càrrecs de RTVV han anat a Brasil de viatge de plaer pagant amb la targeta de l’ens públic”.

Per al parlamentari valencianista, “no respondre’ns és confirmar que el PP de Camps està instal·lat en una dinàmica on el balafiament dels diners públics i la corrupció de càrrecs públics i de confiança és ja una cosa habitual, i això no ho anem a permetre”.