Bota al contingut principal

Per al portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, “els únics que sobren a RTVV són els fitxatges estrella que ha fet Camps i que són eixos periodistes que vénen de Madrid a fer campanya electoral pura i dura. També sobren molts tertulians que cobren totes les setmanes per les seues intervencions en la ràdio i en la televisió pública i que allò més destacable que fan és lloar les virtuts del govern de Camps”. Morera ha afegit que, de sobrar gent en RTVV, “s’ha de començar retallant pels assessors, pels càrrecs directius i pels comissaris polítics i no pels bons professionals que té la casa i que no poden fer bé el seu treball per culpa del control i la manipulació que pateixen dia a dia”.

Morera pregunta que, en l’actual situació de crisi que es viu, “¿qui va a comprar les instal·lacions de Burjassot com s’ha plantejat? Traslladar la televisió i la ràdio a la Fira de València és una solució per a que la Fira cobre de RTVV i puga així pagar el gran deute que té la institució firal amb la Generalitat. Però eixa no és ni la solució per a RTVV ni per a la fira, que deurien de respondre per la nefasta gestió que s’ha fet al llarg de molts anys”.

Per al portaveu de Compromís, “el que es deuria de revisar són programes que fa RTVV amb productores de fora o amb periodistes de fora de parcialitat més que manifesta i el resultat és que tenen els índex més baixos d’audiència de tota la graella. Això sobra des de fa molt de temps perquè eixos programes, eixos periodistes i eixos tertulians tenen, com a únic mèrit, ser amics de Camps o formar part de l’equip de ‘palmeros’ que alena al president”.

Per altra banda, el candidat de la coalició Compromís també ha assegurat que caldria revisar la quantitat de persones que treballen en la direcció i que han estat designats políticament i no “per les seues qualitats professionals o per la necessitat que realment fan falta a l’ens”.

El portaveu de la tercera força política a les Corts Valencianes ha anunciat que demanarà una reunió amb els representants dels treballadors i treballadores per a mostrar-los el total suport de Compromís i l’oposició als acomiadaments dels professionals de RTVV.