Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís recorda que la renda per càpita valenciana ha caigut des del 94,3 al 88,4% i és més baixa que la de Ceuta, Melilla, Astúries o Aragó, entre d’altres. Morera assegura que el PP valencià ha abandonat a tots els sectors productius de la nostra terra.

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el balanç de Camps, “s’ha de fer amb números rojos i amb el signe negatiu per davant, per molt que li aplaudisquen els seus companys de partit en Sevilla. Des de que governa, la renda per càpita valenciana s’ha desplomat, som més pobres que fa set anys, hem perdut més de 20.000 empreses i anem al capdavant de la destrucció de llocs de treball, amb més de mig milió de desocupats. Amb estes xifres, no es pot aplaudir a Camps, ni es pot fer cap lectura optimista perquè demostra que no sap com traure a esta societat d’una greu crisi, encara que va dir en les Corts que seríem els primers en eixir-nos-en”.

Segons Morera, “les dades demostren que Camps és el president de la desocupació, del balafiament i també el qui ha permés la proliferació de casos de corrupció en les institucions valencianes com a president d’un partit que és. No són dades positives i lamentem que no sàpiga dirigir una terra que té molta potencialitat i que ha sabut eixir de moments molts crítics. Per desgràcia, l’administració valenciana no està per a crear ocupació ni tampoc està al costat dels emprenedors i això explica la preocupant xifra de negocis que han tancat per a sempre les seues portes en tan sols dos anys”.

“Des de que Francisco Camps ens governa, les valencianes i els valencians ens hem empobrit moltíssim, però el president del Consell ha continuat gastant i gastat per a fer polítics de grans esdeveniments i saraus, mentre que des de la Generalitat han deixat morir els sectors productius. Camps i els seus consellers han prestat més atenció a coses banals i a grans venedors de fum i han deixat de costat a la indústria valenciana i a tot allò que és productiu i això s’ha traduït en eixe empobriment que ens fa, una vegada més, titular en el sentit més negatiu de la notícia”, ha declarat Morera.

El dirigent valencianista assegura que no entén com Camps “ha estat ovacionat en una convenció del PP quan el seu full de servei com a president deixa molt que desitjar. Tenim menys riquesa, més desocupació, menys oportunitats, hem perdut les caixes d’estalvi valencianes i encara estem esperant que plantege mesures per a reactivar l’economia valenciana, però sembla que eixes tasques de proposar un nou model productiu sols les hem fet nosaltres, que estem al carrer i parlem als principals perjudicats per esta crisi i pel desgovern que patim. La realitat no està darrere dels murs del Palau ni en actes on sols van els teus partidaris i el president de la Generalitat està fora d’eixa realitat fa molt de temps”.