Anar directament a les notícies

Morera: “El PP demana joc net, nosaltres demanem mans netes per a fer un joc net que no fan ells”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El portaveu del grup parlamentari Compromís, Enric Morera, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de la junta de síndics de les Corts, on s’ha sabut que fins el proper 16 de febrer no començaran les sessions parlamentàries a l’hemicicle valencià. Segons Morera, “el PP valencià, que vol fer-se perdonar per Madrid, segueix al màxim allò que diu ara Aznar per a reduir a la seua mínima expressió a les autonomies, i prova d’això és que els populars d’ací tenen a les Corts paralitzades des de finals del mes de desembre”.

Per al diputat valencianista, “les Corts deurien de ser un instrument fonamental de la ciutadania valenciana per a estar treballant i fent propostes positives per a eixir d’esta greu crisi, que gran part de la culpa és del govern de Camps, un govern antisocial que ha balafiat a dos mans els diners públics i que margina a molts sectors de la societat”.

En referència a la petició del PP d’un “joc net”, el portaveu de Compromís ha assegurat que, abans d’això, “caldria que el PP i els seus dirigents tingueren les mans netes, perquè sense mans netes no es pot fer un joc net i ells no ho estan fent ni en les Corts Valencianes, ni en les fundacions i empreses públiques que controlen i tampoc en RTVV, que s’ha convertit en un exemple mundial de la manipulació informativa, del deute i de la vergonya per a totes les valencianes i els valencians. Que comencen rentant-se bé les mans i que facen joc net per a demanar-lo també”.