Anar directament a les notícies

Compromís per Alacant proposa que s’aprofiten els terrenys que deixa el CEIP de Benalua per a fer una escola infantil pública

Publicat el en Educació i Cultura

Tomàs Mestre, candidat a l’alcaldia d’Alacant: “Demanem a la Generalitat i l’Ajuntament a què es posen a treballar ja per ampliar l’oferta pública d’educació 0-3 anys, i l’espai educatiu que s’allibera en Benalua és idoni”.

Compromís per Alacant, la coalició progressista que formen BLOC-Iniciativa-Verds, ha realitzat una proposta en relació als terrenys que ara deixa lliure el col·legi Benalua després d’11 anys de barracons. Tomàs Mestre i Ismael Vicedo, candidat a l’alcaldia i núm. 3 de la candidatura local, han explicat este matí que “volem que la Generalitat Valenciana i l’ajuntament complisquen les seues obligacions i les seues promeses i despleguen en esta ciutat una xarxa pública d’escoles infantils de 0 a 3 anys. I començar fent-ho en els terrenys que abandona el col·legi públic seria una decisió intel·ligent i amb valor simbòlic”.

A juí del candidat de la coalició progressista “la desidia autonòmica i municipal que han suposat estos anys els barracons, hauria de ser corregida per una proposta que llança el missatge d’apostar pel futur de l’educació. Seria la primera escola pública dels barris de la zona este de la ciutat”.

Per això des de Compromís per Alacant, que continua arreplegant firmes per a la ILP “Compromís per l’educació infantil”, asseguren que l’ampliació de l’oferta pública de places de 0-3 anys és una de les seues prioritats en l’àmbit autonòmic i local. Com ha conclòs Tomàs Mestre “som diferents al PP i al PSOE i per això les nostres prioritats tenen a veure d’enfortir i ampliar la societat del benestar, i buscar fer la vida més fàcil dels ciutadans i ciutadanes”.