Bota al contingut principal

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mónica Oltra, ha senyalat hui que “ens han confirmat des de la direcció de nombrosos instituts de secundària que la informació que va difondre ahir la Conselleria d’Educació assegurant que havia realitzat ja el pagament dels gastos corrents dels centres educatius corresponent al tercer quadrimestre de 2010 és falsa”.

 “El que la Conselleria ha fet efectiu és el pagament d’alguns programes educatius que havia d’haver abonat al mes de setembre, però el gruix del deute que Educació té amb els centres educatius dels gastos corrents continua sense pagar-se”.

 Segons Oltra “amb les quantitats que ha abonat Educació els instituts segueixen sense poder fer front a les factures d’aigua, llum o gas amb el perill que açò suposa per al correcte funcionament de l’activitat lectiva als centres”.

 “Des de Compromís exigim al Consell que deixe d’enganyar a la ciutadania i pague tot allò que deu als centres educatius. Està situació està evidenciant el menyspreu del govern del PP cap a l’educació pública, mentre es concerten centres privats de secundària no hi ha diners per a fer front a allò més bàsic en el sistema públic”, ha conclòs Oltra.