Bota al contingut principal

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mireia Mollà, ha valorat les xifres d’atur conegudes hui que mostren un augment de 12.485 persones desocupades i que situen el nombre d’aturats de la Comunitat Valenciana en 513.800.

 Per a Mollà “estes dramàtiques xifres evidencien que l’atur és, de llarg, el problema més greu que patim i que els nostres governants no estan prenent mesures encertades de cara a millorar la situació del mercat laboral”.

 “Especialment patètic és el discurs del govern de Francisco Camps, ahir mateix tractaven de vendre a l’opinió pública que el Pla Confiança havia ajudat a millorar la situació laboral dels valencians i valencianes, manipulant així la realitat sobre la seua nefasta gestió econòmica”.

 Segons Mollà “la rotunditat de les xifres d’atur s’ha encarregat de posar en ridícul als dirigents del PP que han muntat esta operació de maquillatge polític”.

 “El model econòmic del Partit Popular ha fracassat estrepitosament i el més greu és que no volen reconéixer-ho i no proposen cap alternativa que ajude a millorar la greu situació que patim. A més, la capacitat de reacció del Govern valencià es troba molt limitada per l’alt endeutament que arrossega la nostra comunitat autònoma, un endeutament basat en buscar només el rendiment d’imatge del govern de Camps i no en millorar la productivitat de la nostra economia”, ha conclòs la parlamentària de Compromís.