Anar directament a les notícies

Compromís considera vergonyosa la campanya d’Educació “Los 400 de Camps”

Publicat el en Educació i Cultura

 La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mónica Oltra, ha registrat en Les Corts una bateria de preguntes al voltant d’una campanya publicitària iniciada per la Conselleria d’Educació al voltant de la suposada construcció de 400 centres educatius.

 Concretament Oltra inquireix pel cost del fullet, que sota al lema ‘Los 400’, fa propaganda de l’obra educativa realitzada durant el govern del President Camps, així com quants exemplars s’han editat i a qui han estat enviats estos fullets.

 Per a Oltra “és vergonyós que en esta campanya publicitària s’haja inclòs un correu electrònic de contacte denominat [email protected] com si fora Camps i no els valencians qui ha pagat les infraestructures educatives”.

 “Des de Compromís considerem totalment rebutjable, des del punt de vista democràtic, este sentit patrimonial de les infraestructures educatives públiques que es desprén d’esta campanya publicitària”.

 Oltra també pregunta al Consell per quin ha estat el criteri per gastar els diners del pressupost d’educació en esta publicació que “a més és totalment enganyosa en publicitar com a centres educatius nous aquells que simplement s’han reformat parcialment”.

 Així mateix la diputada de Compromís qüestiona al Consell per com considera que  millora l’educació dels xiquets i xiquetes valencians el fullet amb informació sobre l’obra educativa realitzada durant el govern del President Camps.