Anar directament a les notícies

Gandia, Burjassot, la Font de la Figuera, Crevillent… Centenars de persones tenen un Compromís

Publicat el en General

El passat cap de setmana ha estat molt actiu en moltes localitats valencianes. Els nostres diputats Enric Morera, Josep Maria Pañella, Mònica Oltra i Mireia Mollà han estat presents al territori, amb la nostra gent, explicant el projecte valencianista, progressista i ecologista que representa la Coalició Compromís i que és una renovació de la vida política valenciana.

Les presentacions de les candidatures del BLOC-Compromís de Gandia, Burjassot i la Font de la Figuera han estat un èxit de participació, amb vora un miler de persones actives que donen el seu suport a uns candidats que representen el treball ben fet, l’honradesa i la dedicació als seus pobles. Per això, Enric Morera va estar a Gandia, per a presentar a Josep Miquel Moya en un teatre ple de gom a gom i amb l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra”.

El nostre diputat Josep Maria Pañella també va participar en l’acte de Burjassot per a presentar a Jordi Sebastià, a qui va donar suport més de 250 persones i en la Font de la Figuera, la portaveu adjunta de Compromís en les Corts, Mònica Oltra, va participar en la presentació de la llista del BLOC-Compromís per la Font de la Figuera, per encoratjar al seu cap de llista, Vicent Muñoz, a treballar com ho està fent fins ara pel seu poble. A eixe acte assistiren altres candidats de la Costera, com Enric Soler (Barxeta), Cristina Suñer (Xàtiva) o el candidat del BLOC JOVE en la llista de Compromís, el canalí Fran Ferri.

Al sud del nostre país estaven Enric Morera i Mireia Mollà, en un acte multitudinari celebrat a Crevillent per a presentar la llista de Compromís d’esta població i el candidat a l’alcaldia, José Manuel Penalva. També a este acte assistiren més de 200 persones.

Dissabte també va ser un dia reivindicatiu i el diputat de Compromís per Castelló, Josep Maria Pañella, va participar en la multitudinària manifestació de Castelló de la Plana per a demanar el restabliment de les emissions de TV3 al País Valencià.