Bota al contingut principal

El passat cap de setmana ha estat molt actiu en moltes localitats valencianes. Els nostres diputats Enric Morera, Josep Maria Pañella, Mònica Oltra i Mireia Mollà han estat presents al territori, amb la nostra gent, explicant el projecte valencianista, progressista i ecologista que representa la Coalició Compromís i que és una renovació de la vida política valenciana.

Les presentacions de les candidatures del BLOC-Compromís de Gandia, Burjassot i la Font de la Figuera han estat un èxit de participació, amb vora un miler de persones actives que donen el seu suport a uns candidats que representen el treball ben fet, l’honradesa i la dedicació als seus pobles. Per això, Enric Morera va estar a Gandia, per a presentar a Josep Miquel Moya en un teatre ple de gom a gom i amb l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra”.

El nostre diputat Josep Maria Pañella també va participar en l’acte de Burjassot per a presentar a Jordi Sebastià, a qui va donar suport més de 250 persones i en la Font de la Figuera, la portaveu adjunta de Compromís en les Corts, Mònica Oltra, va participar en la presentació de la llista del BLOC-Compromís per la Font de la Figuera, per encoratjar al seu cap de llista, Vicent Muñoz, a treballar com ho està fent fins ara pel seu poble. A eixe acte assistiren altres candidats de la Costera, com Enric Soler (Barxeta), Cristina Suñer (Xàtiva) o el candidat del BLOC JOVE en la llista de Compromís, el canalí Fran Ferri.

Al sud del nostre país estaven Enric Morera i Mireia Mollà, en un acte multitudinari celebrat a Crevillent per a presentar la llista de Compromís d’esta població i el candidat a l’alcaldia, José Manuel Penalva. També a este acte assistiren més de 200 persones.

Dissabte també va ser un dia reivindicatiu i el diputat de Compromís per Castelló, Josep Maria Pañella, va participar en la multitudinària manifestació de Castelló de la Plana per a demanar el restabliment de les emissions de TV3 al País Valencià.