Anar directament a les notícies

Compromís lamenta l’absència de representació del Consell en la Nit de l’Escola Valenciana

Publicat el en Educació i Cultura

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha assistit hui a la 8a Nit de l’Escola Valenciana, acompanyat pels regidors del BLOC d’Alcoi i per Ignasi Bellido, número 3 de la llista de Compromís per les comarques d’Alacant. Per contra, no ha assistit cap representant del govern valencià ni Jorge Alarte.

Morera ha declarat que tant PP com PSOE “han fet un lleig impresentable a la gent que defensa l’ensenyament i la normalitat de l’ús de la llengua pròpia de la nostra terra”.

El dirigent valencianista ha recordat que en la passada sessió de control, “el president sols va fer ús del valencià per atribuïr-se el paper de màxim defensor del valencià i hui, com ho fa dia a dia, demostra que és el seu pitjor botxí”.

Morera ha estat l’únic portaveu d’un grup parlamentari de les Corts en l’acte d’Alcoi i, segons el sindic de Compromís, “ha quedat palés que som els únics que estem amb els qui defensen i promocionen el valencià i sempre continuarem fent el que hem fet sempre: valencianisme”.

El dirigent valencianista ha volgut destacar la gran tasca d’Escola Valenciana, “malgrat les amenaces de retallar les línies en valencià als centres públics de la nostra terra. La gent d’Escola són herois del poble valencià”.