Anar directament a les notícies

Compromís proposa rescatar el peatge de l’AP-7 per descongestionar l’autovia i els accessos al sector Llacunes de Rabassa

Publicat el en Medi Ambient

La coalició Compromís proposa rescatar el peatge de la AP-7 en el tram que actua com a circumval·lació d’Alacant per a que puga acollir part del trànsit que circula per la A-70 i així descongestionar aquesta via al seu pas per Alacant i també els accessos al nou sector Llacunes de Rabassa.

La diputada autonòmica i cap de la llista a Les Corts per Alacant, Mireia Mollà,  ha explicat que “si la AP-7 deixara de ser de pagament, molts dels conductors que viatgen de Múrcia a València –o a l’inrevés- utilitzarien aquesta carretera i donarien més fluïdesa a l’autovia A-70 que, en aquest tram, connecta també amb la A-77”.

Mollà ha recordat que el president de la Generalitat, Francisco Camps, va mostrar-se d’acord amb la proposta de Compromís d’alliberar de pagament tota la AP-7.

“Tanmateix, a l’hora de la veritat no va voler tramitat la proposició de llei, de manera que no sabem realment quina és la seua posició sobre aquest tema”, ha puntualitzat la diputada de Compromís.

Per la seua banda, el candidat a l’alcaldia d’Alacant, Tomàs Mestre, ha insistit en la necessitat de “donar una solució real al problema del trànsit en els accessos al nou sector Llacunes de Rabassa”, pel que ha destacat la importància de que es tinga en compte la proposta de Compromís “que permetria alleugerar el trànsit en la zona mitjançant la gestió racional de les infraestructures amb les que ja comptem”.