Bota al contingut principal

La coalició Compromís tindrà en la lluita contra la corrupció i la recuperació de la democràcia per als ciutadans uns dels pilars bàsics del seu programa electoral, i portarà a terme aquesta acció en tots els àmbits municipals i autonòmics on governe. Així s’ha determinat en la reunió que han mantingut hui en Alacant el síndic de Compromís i candidat a la presidència de la Generalitat, Enric Morera, i la portaveu adjunta en Les Corts i cap de la llista autonòmica per Alacant, Mireia Mollà, amb altres candidats municipals i autonòmics de la coalició.

Aquesta ha estat la primera de les diverses trobades que els diputats autonòmics portaran a terme amb els membres de la coalició al llarg de la Comunitat Valenciana, per a tractar els punts del programa electoral. En el cas d’Alacant, s’ha parlat sobre l’apartat de “Honestedat, transparència i servei a la ciutadania”.

Mollà ha explicat que “Compromís no només serà el més combatiu contra la corrupció, sinó que tampoc es reduiran els esforços en desenvolupar organismes en la lluita contra aquest mal”. Per a la candidata per la província d’Alacant, “aquest és el punt que ens diferencia d’altres partits de l’oposició, ja que Compromís és el grup parlamentari que més iniciatives ha proposat a favor de la transparència i la participació ciutadana”.

“Es tracta de propostes que ja hem elaborat durant l’última legislatura i que finalment la majoria absoluta del PP ha rebutjat, però que nosaltres tornarem a incorporar en el nostre programa electoral per al govern de canvi real i positiu que pretenem configurar”, ha assegurat Mireia Mollà.

Alhora, Enric Morera ha destacat que Compromís s’ha dedicat durant aquests últims quatre anys a “fer propostes positives per tal d’acabar amb l’opacitat”, pel que és “el partit que lava más blanco tota la porqueria de la corrupció que afecta part de la vida pública de les nostres institucions”. El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat Valenciana ha remarcat que “no volem un president de la Generalitat que siga opac” i ha explicat que “com més transparència hi haurà menys corrupció i els ciutadans tindrem un major benestar”.