Bota al contingut principal

El síndic de Compromís i candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, Enric Morera, considera que “la CAM té futur, però no amb els que l’han portada a esta situació” i per això demana que “dimitisquen immediatament aquells que han portat a la CAM a este punt”.

Morera ha explicat que la caixa d’estalvis alacantina ha arribat a aquesta situació “per un model d’economia especulativa” i perquè el president de la Generalitat, Francisco Camps, “l’ha polititzada amb companyia dels socialistes”.

Per al síndic de Compromís, “Camps és el culpable de la situació en la que està la CAM, una caixa que hauria de dedicar-se a obra social i que ha quedat relegada a una situació financerament insostenible, a causa d’un model d’avarícia, de manca de control i del pacte de PP i PSOE per a dissenyar els seus representants en aquesta caixa d’estalvis”.

“Des de Compromís volem que CAM demane ajudes al FROB i que es nacionalitze per a que servisca de servei als ciutadans i continue prestant obra social. Si no tinguerem un president de la Generalitat tan negat ni una oposició tan inútil com la del PSOE, podríem recuperar la caixa alacantina per als ciutadans”, ha assegurat Morera.