Bota al contingut principal

El candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana per la Coalició Compromís, Enric Morera, ha assegurat este matí que les dades de la desocupació del mes de març, “confirmen que Camps i tot el seu Consell són incapaços de traure a la societat valenciana dels primers llocs del rànking en desocupació perquè en estos anys de govern s’han dedicat a unflar l’administració valenciana de persones de la seua confiança que no aporten cap productivitat i que ens costen molts diners a l’any”.

Morera ha tornat a recordar el que va dir el passat dissabte en un acte multitudinari de la Coalició Compromís al que varen assistir candidats autonòmics i locals del BLOC, Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds-Esquerra Ecologista del PV, i on es van presentar les prioritats de govern d’esta entesa valencianista, progressista i ecologista. Segons Morera, “amb els diners que ens costen els col·locats a dit en les diputacions, en les conselleries, empreses i fundacions públiques, podem crear de forma immediata més de 50.000 llocs de treball necessaris, per a joves i per a posar en marxa d’una forma efectiva la Llei de Dependència, contractant a treballadors i treballadores per a donar assistència a eixes persones que necessiten l’ajuda real de l’administració pública valenciana”.

El líder valencianista ha tornat a insistir que Francisco Camps, “és el president de la desocupació. Ara Zapatero diu que no repetirà com a candidat i celebrem que desaparega de la vida pública un dels culpables de la greu crisi que patim, però ací a casa nostra continuem patint a un president qüestionat i que ha estat incapaç de posar la Generalitat al servei de la ciutadania i que no ha fet cap esforç en crear ocupació estable. Els números són inqüestionables i Camps és un dels culpables de tindre 5.875 desocupats més en la nostra terra”.