Bota al contingut principal

La candidata de Compromís, Mónica Oltra, ha qualificat com “indecents” les declaracions del líder del Partit Popular, Mariano Rajoy, afirmant que mantindrà a Francisco Camps com a candidat a la Generalitat encara que se li òbriga juí oral.

Per a Oltra “sembla que cal recordar-li a Rajoy que van a jutjar al president del seu partit en la Comunitat Valenciana per estar implicat en la trama Gürtel, un dels casos de corrupció política més greus de la història de la nostra democràcia”.

“Esta postura de connivència de Mariano Rajoy amb un dirigent del seu partit implicat en una trama que ha furtat milions d’euros de l’erari públic evidencia que la línia d’actuació oficial del PP amb els seus càrrecs corruptes és l’encobriment.

Segons Oltra “esta manca d’assumpció de responsabilitats posa de relleu fins a quin punt tenen interioritzada en eixa formació política la corrupció i explica perquè el PP té tantes causes judicials obertes per corrupció en la nostra comunitat”.

“Veient la complicitat de Mariano Rajoy amb els corruptes només queda apel·lar als militants honrats del Partit Popular per a què es rebel·len contra esta situació que està erosionant la imatge de les institucions. La nostra societat no es pot permetre uns governants corruptes perquè els ciutadans i ciutadanes acaben allunyant-se dels seus representants amb fatals conseqüències per al sistema democràtic”, ha conclòs Oltra.