Anar directament a les notícies

Morera: “La indústria ha de ser un sector vital en la nostra economia”

Publicat el en Economia i Ocupació

El candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana per la Coalició Compromís, Enric Morera, ha assegurat esta vesprada que el sector industrial valencià, “ha de tindre més pes i força en l’economia valenciana, front el model especulatiu i recreatiu pel que ha apostat el PP”.

Morera també ha declarat que el darrer acord estratègic impulsat pel Consell, “ha estat un autèntic fracàs perquè arriba tard i malament i perquè el Consell de Camps no s’ho creu, ni ara ni mai”.

El portaveu de la coalició valencianista, progressista i ecologista, ha dit que des de la seua formació s’aposta per incentivar indústries que aposten per una economia verda i sostenible, com també ha defensat un major suport de les administracions a la investigació i a les universitats.

Morera creu que, en estos moments, “el País Valencià, parlant industrialment, està mal posicionat per al futur començant pel sector financer que ha de donar suport a la nostra indústria, però per culpa de Camps no tenim caixes d’estalvi pròpies. També perjudica a la indústria valenciana el model obsolet i marginador de finançament autonòmic, que no ens ajuda per a millorar la nostra situació”.

El líder valencianista considera que la indústria valenciana, “necessita tot el suport per a fer un sector fort i competitiu, ben situat en el panorama internacional”.