Anar directament a les notícies

Compromís proposa polítiques de rehabilitació arquitectònica i social per a barris com el Cabanyal

Publicat el en Educació i Cultura

Demà farà un any de l’últim enderroc realitzat per l’Ajuntament de València al barri del Cabanyal dins del seu pla per perllongar l’Avinguda Blasco Ibáñez.

Segons la candidata de Compromís a Les Corts, Mónica Oltra, “el temps ha demostrat que els ciutadans i ciutadanes que el 6 i el 8 d’abril del 2010 ens posàrem davant les màquines per evitar la destrucció del Cabanyal teníem raó quan defensàvem que no era legal que el govern de Rita Barberà realitzara aquells enderrocs perquè no ha pogut continuar amb els seus plans”.

Per a Oltra “el Cabanyal ha de seguir en peu perquè el propòsit del PP és irracional i té la incultura i la ignorància per bandera. Esperem que els tribunals redrecen definitivament el que el govern del PP ha intentat destruir a sang i foc fent gal·la d’una gran falta de sentit comú i respecte a la legalitat”.

“Des de Compromís treballarem per a què en les institucions es donen les condicions polítiques necessàries, a partir de les pròximes eleccions s’apliquen polítiques de rehabilitació arquitectònica i social en el Cabanyal i en la resta de barris que sofreixen degradació. A ningú escapa que per poder realitzar-ho caldrà un canvi de govern”.

“Front a la cultura de la destrucció, nosaltres promulguem uns barris plens de vida, de gent que treballa, amb infraestructures culturals, educatives i sanitàries que milloren la qualitat de vida”, ha conclòs Oltra.