Bota al contingut principal

La coalició Compromís serà la veu d’AIDDA en Les Corts Valencianes per tal de posar sobre la taula totes les reivindicacions del municipi, solucionar els problemes reals dels alfassins i respondre als seus interessos. Els candidats autonòmics Mireia Mollà, Josep Dimas Montiel i Ignasi Bellido han presentat hui en Alfàs la candidatura autonòmica de Compromís per la província d’Alacant, acompanyats de la candidata d’AIDDA a l’alcaldia d’Alfàs del Pi, Maribel Torres.

La cap de la llista autonòmica, Mireia Mollà, ha explicat que Compromís recolza la candidatura municipal d’AIDDA perquè aquesta formació “parla del que nosaltres parlem, de fomentar la participació ciutadana per a que les solucions a la crisi econòmica, política i social que vivim ixquen d’ells mateixos”.

“AIDDA, com la coalició autonòmica Compromís, és gent que explica les seues polítiques sense obscurantismes, es gent que fa una política transparent i al servei de la ciutadania, i precisament el que necessitem és un canvi de la manera de fer política en aquest context de crisi”, ha afegit Mollà.

Per això, Compromís es compromet a “ser la veu d’AIDDA en el parlament valencià i demanar totes les qüestions que es demanen des del municipi. Teniu el nostre recolzament absolut i volem que vos acolliu a nosaltres en el parlament valencià”, ha assegurat la candidata de la coalició. Alhora, Josep Dimas Montiel ha destacat el treball del grup parlamentari Compromís durant l’última legislatura, ja que “ha presentat centenars de proposicions, preguntes i interpel·lacions i aquesta és la nostra millor targeta de presentació”.

Montiel ha detallat que “el nostre grup no basa el seu treball en proposar obres faraòniques, sinó en iniciatives en positiu per a millorar el benestar social de les persones, les comunicacions, l’educació, el medi ambient i, en definitiva, totes aquelles coses que puguen millorar el seu dia a dia”. “Hem sigut també els que hem fet les denúncies més fermes i contundents contra la corrupció i el cas Gürtel i no només amb la intenció de criticar aquestes actituds, sinó també amb l’objectiu d’apartar-les definitivament de la política valenciana”, ha afegit el candidat autonòmic.

Per la seua banda, Ignasi Bellido ha assegurat que la coalició “està encantada d’estar amb AIDDA perquè entenem la cooperació com la clau de la política i perquè l’objectiu es donar suport a la gent que ho està fent bé als municipis, com és el cas de la formació alfassina”.