Bota al contingut principal

L’inici de les actuacions de control per part de l’Ajuntament ha començat en el Sector 12 de la platja de Tavernes (al costat de les pistes de pàdel, davant la residència). Per donar exemple, l’Ajuntament ja ha netejat les parcel·les de propietat municipal del sector 12. La campanya s’ha estructurat per sectors a fi d’elaborar un cens actualitzat de parcel·les dins del nucli urbà.

S’ha demanat la neteja de les parcel·les per una qüestió de salubritat adequada. Cal recordar que els propietaris dels terrenys estan obligats a mantenir-los en correctes condicions de seguretat i de netedat. La campanya continuarà en totes les parcel·les urbanes de la ciutat per tal de adequar-ne l’estat a les correctes condicions d’higiene, seguretat i salubritat per als veïns de Tavernes.

La regidora de Disciplina Urbanística, Vanessa Martí, ha manifestat què “des de l’Ajuntament estem iniciant un estudi de les parcel·les que no estan en les degudes condicions, és a dir, plenes de brossa, brutícia i rosegadors. El procediment que estem realitzant és la localització de les parcel·les que no estan en condicions adequades, notificació per escrit als propietaris instant-los que, en el termini d’un mes, les desbrossen i netegen, i recordant-los que les han de mantenir en les degudes condicions d’higiene, seguretat i ornament. Pensem que esta campanya és una inversió de futur i una garantia de qualitat de vida per als veïns de Tavernes”.

L’Ajuntament de Tavernes podrà actuar de manera subsidiària, repercutint el cost d’estes tasques als propietaris que, després de passar un mes des de la notificació, no hagen realitzat pel seu compte les faenes de neteja. En el cas concret del Sector 12 hi ha 21 parcel·les, de les quals l’Ajuntament ja ha netejat les seues. Els propietaris de la resta ja han sigut notificats perquè prenguen les mesures de netedat en els seus terrenys.