Bota al contingut principal

La Generalitat Valenciana és la segona administració amb més deute amb les empreses de tecnologia sanitària i de les primeres també en que més tarden a pagar. Segons ha explicat el candidat a la Presidència de la Generalitat per la Coalició Compromís, Enric Morera, “hem tingut reunions amb entitats i amb representants d’empreses afectades i la situació és molt preocupant, perquè estes empreses demostren tindre més responsabilitat que el Consell i per això no deixen de subministrar els nostres hospitals, encara que estan passant per una situació econòmica d’extrema gravetat i corren perill molts llocs de treball”.

Per al portaveu de la coalició valencianista, progressista i ecologista, “un govern que no paga als proveïdors de la sanitat pública no és de fiar perquè es demostra d’eixa manera que els ciutadans i ciutadanes no els importen res, que són uns autèntics irresponsables.”

“Ha acabat la legislatura i encara estem esperant respostes. Cap conseller ni el president han estat capaços d’explicar-nos a Compromís on estan els diners de les valencianes i els valencians, què han fet amb eixos recursos públics que són de totes i tots i que no han servit per a pagar a les empreses farmacèutiques, ni a les de tecnologia sanitària, ni a les empreses proveïdors, ni per a fer escoletes, ni per a fomentar la cultura, ni per a crear ocupació estable. Sols coneixem obres faraòniques que no serveixen per a res i grans esdeveniments que, si donen beneficis, són per a les empreses que els organitzen i si donen pèrdues, les hem d’assumir de les arques valencianes”, segons Morera.