Bota al contingut principal

El candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana per la Coalició Compromís, Enric Morera, considera que la presència de ministres i de dirigents d’altres partits en actes de la pre campanya autonòmica, “demostren que eixes formacions no tenen una oferta local pròpia i per això han de recórrer a ‘muletilles’ de fora, als seus caps de Madrid, que vénen a manar-los i a parlar de temes polítics que no ens importen per a res en esta terra”.

Segons Morera, “ara estem en pre campanya d’unes eleccions municipals i autonòmiques i el que cal parlar és de projectes i de solucions als problemes reals que tenen les valencianes i valencians en els seus municipis i també en la Generalitat. Nosaltres així ho estem fent poble a poble i clar, l’acollida és molt bona perquè nosaltres no necessitem que vinga cap dirigent de Madrid a fer el míting, entre d’altres coses perquè nosaltres no tenim cap direcció fora del territori valencià”.

Per a Morera, “els partits que porten esta dinàmica i que cada poc estan portant als seus dirigents de Madrid, demostren que no creuen en esta terra, perquè estan important a esta terra un discurs centralista, allunyat de la realitat valenciana”.