Bota al contingut principal

>Compromís per València ha presentat aquest matí la seua candidatura a l’Ajuntament de València en el Llit Vell del Riu Túria, al costat del Pont de la Trinitat, just al davant del Museu Sant Pius V.

El cap de llista, Joan Ribó, ha destacat la pluralitat de sensibilitats polítiques que hi ha al si del Compromís per València i la voluntat d’aquesta candidatura de traslladar a l’Ajuntament de València el bagatge i el treball del Grup Parlamentari Compromís en les Corts. “Rita Barberà necessita una oposició de veritat, alternativa i gens còmoda, tal com ha actuat Mònica Oltra i Enric Morera en les Corts Valencianes”.

Front al talant autoritari de Rita Barberà i les seues polítiques cada vegada més bolcades a la dreta més extrema, Ribó ha reclamat una nova manera de fer política front a Rita Barberà i el Partit Popular, més enllà de les polítiques que proposa el PSPV-PSOE del senyor Joan Calabuig, que no han servit per a corregir la deriva autoritària i de privatització dels serveis públics que ha propiciat el govern del PP.

La llista, que lidera Joan Ribó, compta amb la presencia de l’exregidor d’EU, Feliciano Albadalejo, del portaveu de Valencia en Bici, Fernando Mafé i de Consol Castillo, Maria Pilar Soriano i Giuseppe Grezzi en els llocs 2, 3 i 4, respectivament.

Pots veure més imatges al Facebook de Compromís per València.