Bota al contingut principal

La candidata de la coalició Compromís, Mónica Oltra, ha fet referència a l’informe de l’Agència Estatal d’Avaluació de les Polítiques Públiques i la Qualitat dels Servicis (Aeval) que revela que els ciutadans de la Comunitat Valenciana són els que més sovint al·ludixen al frau i a la corrupció com a problemes que afecten la societat.

 

Segons Oltra “des del PP s’han passat tota la legislatura retraient-nos, quan preguntàvem per la corrupció en Les Corts, que no parlàvem sobre temes que importaven a la ciutadania. Este estudi és una prova més de què la corrupció s’ha convertit en una de les màximes preocupacions dels valencians i valencianes”.

 

“La ciutadania té molt present la gran quantitat de casos de corrupció en què s’han vist implicats dirigents del PP i el nivell de detritus en què han situat les institucions que controlen”.

 

“I amb tot açò –ha afegit la candidata de Compromís- hem de vore com Blasco, en un exercici de cinisme, publicita que la conselleria que ell dirigeix ha subvencionat tres projectes per a lluitar contra la corrupció a Sudamérica”.

 

Per a Oltra “Blasco demostra en cada actuació que la seua falta d’escrúpols no té límits ja que la cooperació internacional gestionada per ell és un niu de corrupció i de desviaments de diners”.

 

“Ni Blasco ni el govern del PP en ple poden donar lliçons de transparència ni lluita contra la corrupció a no ser que vullguen posar-se com a exemple del que mai s’ha de fer quan es governen les institucions públiques”.