Bota al contingut principal

La candidata de Compromís, Mónica Oltra, ha presentat este matí en la Plaça Músic López Chavarri de València la campanya jove de la coalició “Vitamina Compromís”. Esta campanya, ideada per les joventuts de la coalició Compromís, consisteix en el repartiment als ciutadans de llaunes d’una beguda pròpia “Vitamina Compromís”, en la qual estan serigrafiades la cares dels principals candidats de la coalició juntament amb el lema “Enerigia Positiva. Sense Conservadors ni Descolorits”.

A partir de hui un camió retolat amb els lemes d’esta campanya i la imatge dels candidats de Compromís recorrerà el País Valencià coincidint amb els llocs on es realitzen cada dia els actes electorals més importants de la coalició per a repartir als valencians i valencianes les llaunes de “Vitamina Compromís”.

La campanya de “Vitamina Compromís” a peu de carrer és complementa per internet amb la pàgina vitaminacompromís.com i un video al Youtube, protagonitzat per Enric Morera i Mónica Oltra que interpreten a dos científics que busquen com solucionar els problemes dels joves valencians i inventen la “Vitamina Compromís”.

En la presentació d’este matí Oltra ha destacat la importància de què el 22 de maig els joves vagen a votar per a revertir la difícil situació en què els han situat els governs del PP i del PSOE. “La meitat dels joves valencians està en l’atur i els han deixat sense esperances de futur, davant este panorama des de Compromís volem transmetre’ls que hi ha una altra política possible, una política en la qual la prioritat siga el treball i el benestar de la gent”.

“Des dels governs s’han de desenvolupar polítiques econòmiques al servei dels ciutadans i especialment dels joves, això és el primer que tant des del PP com del PSOE han oblidat, i és la prioritat de Compromís”.

“Una altra gran problemàtica –ha afegit la candidata de Compromís- que pateixen els nostres joves és el fracàs escolar, som la autonomia amb pitjors resultats acadèmics de tot l’estat. Esta situació es una conseqüència directa de la manca d’inversions del govern del PP en educació, sobretot en educació pública. Nosaltres apostem per oferir als nostres joves més i millors oportunitats de formació invertint de manera decidida en l’educació”.

“Des de Compromís reclamem la confiança del joves el 22 de maig i en este sentit anem a realitzar una campanya que els il·lusione i els faça creure en ells mateix”, ha conclòs Oltra.