Bota al contingut principal

La coalició Compromís ha celebrat esta vesprada el seu acte central de campanya de les comarques de Castelló. El Casino Vell de la capital de la Plana han reunit a prop de tres cents militants i simpatitzants de la coalició  que han participat en este míting en què s’han escoltat els parlaments dels seus candidats a Les Corts Enric Morera, Mónica Oltra i Josep Maria Pañella, entre altres.

El candidat a la Presidència de la Generalitat, Enric Morera, ha destacat la gran implantació de les forces polítiques que componen Compromís a les comarques castellonenques, “esta importantíssima presència en forma de candidatures locals juntament amb el bagatge del treball d’estos quatre anys a Les Corts en defensa dels interessos de les comarques del nord van a convertir Castelló en clau del bon resultat que anem a obtindre el 22 de maig”.

Morera s’ha referit també “al principal problema que està assolant el País Valencià, les nefastes xifres d’atur, fruit de la mala gestió dels governs del PP i del PSOE. Els que ens han portat a esta crisi no van a ser capaços d’aportar solucions  per a superar-la, des de Compromís estem convençuts que es pot eixir d’esta difícil situació sense retallades socials”.

“Ben al contrari, nosaltres ens comprometem a crear 50.000 nous llocs de treball en el sector de l’economia social amb un pla que finançaríem retallant les despeses supèrflues, eliminant tots els càrrecs de confiança col·locats a dit pel PP i reorientat la inversió en economia recreativa i improductiva en què s’ha basat la gestió de Francisco Camps”.

Per la seua banda Mónica Oltra ha assegurat que “els nombrosos casos de corrupció en què estan implicats els dirigents del Partit Popular no només degraden la imatge de les nostres institucions i deterioren el nostre sistema democràtic, sinó que també tenen repercussió directa  en la situació econòmica. Els territoris més corruptes també són els territoris més pobres; mentre els membres de la trama Gürtel cobraven immediatament de l’administració autonòmica per totes els assumptes tèrbols en què intervenien, els proveïdors de la Generalitat porten anys de retards en el cobrament el que està suposant el tancament de nombroses empreses”.

El candidat número 1 per Castelló, Josep Maria Pañella, ha assenyalat que “el govern del PP ha marginat les comarques castellonenques privant-nos d’inversions bàsiques per al nostre desenvolupament, com la necessària xarxa de ferrocarrils de rodalies que hauria d’unir Castelló amb Vinaròs. Mentre s’han prioritzat inversions d’escaparata com l’aeroport sense avions impulsat per Carlos Fabra”.