Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, va arreplegar anit el premi “Assot del Govern”, un reconeixement que atorga l’Associació de Periodistes Parlamentaris i al qual ja va estar nominat en l’edició de l’any passat. En aquesta ocasió, els cronistes polítics han decidit distingir la tasca “d’un únic diputat valencianista, perdut en la immensitat del Grup Mixt però que, sense el suport d’eixe grup, no seria possible fer la seua tasca”, segons paraules del mateix Baldoví.

Així mateix, el parlamentari de Compromís ha volgut dedicar el premi “a tots els col·lectius que han confiat en mi, a totes les entitats que he pogut donar veu en eixe parlament on es deuria escoltar a tothom però que no és així”.

Baldoví ha volgut homenatjar amb les seues paraules a les entitats que lluiten contra els desnonaments, a l’Associació de Víctimes del Metro de València, als treballadors de RTVV o a totes aquelles persones “que creuen en la política com un servei a la societat i que volen una democràcia oberta, participativa i neta de corruptes”.

Baldoví també ha volgut reconèixer a totes les persones de Compromís, “que m’ajuden, que col·laboren amb mi, que formem un gran equip que visualitza la nostra coalició en el Congrés i dóna veu a milers de ciutadans i ciutadanes”.

El diputat de la coalició valencianista, progressista i ecologista va aprofitar l’absència del president de la cambra baixa, “per a acabar un treball que no em va deixar acabar en un ple”, i després de dir eixes paraules, es va llevar americana, corbata i camisa per a quedar-se amb una samarreta d’agraïment en la qual es podia llegir “moltes gràcies” en valencià, basc, gallec i castellà.