Bota al contingut principal

Pañella considera que la província necessita de més suport de la Generalitat a l’hora de dotar els nostres municipis d’una infrastructura amb més oficines i punts d’informació turística que milloraran el servei als nostres visitants i que s’inclouran en el Pla Estratègic del Turisme que promourà Compromís durant la pròxima legislatura i en què participaran tots els agents del sector.

El cap de llista de la Coalició Compromís per la circumscripció de Castelló en les eleccions autonòmiques, Josep Maria Pañella, va reclamar ahir una major atenció per part de la Generalitat cap a la nostra província per dotar els seus punts turístics amb més oficines i punts d’informació que milloraran el servei als nostres visitants. “Un dels punts que poden diferenciar i fer més competitiva la nostra oferta és que els nostres turistes estiguen ben atesos des del principi pel nostre personal d’informació”, va afegir en este sentit el diputat, qui va anunciar que este suport al turisme castellonenc s’inclourà en el Pla Estratègic del Turisme que promourà Compromís durant la pròxima legislatura i en què participaran tots els agents d’este sector amb alguna cosa a dir.

L’aspirant de Compromís va apostar per “un turisme responsable i generador de riquesa i ocupació a tot el territori”, que tinga ben present les activitats emergents, com ara “les relacionades amb el turisme rural i les activitats de contacte amb la naturalesa”. En esta línia, Pañella especificà alguns dels punts importants del programa de la coalició en matèria turística, com ara “reforçar els mitjans per a la millora de la qualitat del sector, principalment en l’àmbit de la formació d’empresaris i treballadors i treballadores”.

Per la seua banda, el dirigent va afegir que “les dades que oferix la Generalitat sobre el grau d’ocupació hotelera són falses en la majoria de les ocasions”. Esta és una mostra més de la política de propaganda i autobombo del govern autonòmic ja que, d’acord amb el candidat de la coalició, “l’Agència Valenciana del Turisme proporciona, en èpoques turístiques, unes estadístiques que solen ser inflades per oferir una imatge que no es correspon amb la realitat”.