Bota al contingut principal

A les 18.20 d’esta vesprada, el vídeo comptava amb 62.075 visualitzacions a Youtube i més de 31.500 “m’agrada” a Facebook. A més a més, Mónica continua sent Trend Topic a nivell estatal i el seu vídeo és el segon més vist del dia en la secció de “política i notícies” i el quart a nivell global.

El vídeo de la participació de Mónica Oltra al debat sectorial de Polítiques Socials de Canal 9 li ha fet un gran favor a la televisió pública valenciana. Eixos debats, que són monòlegs entre quatre candidats i que s’emeten a unes hores per a no tindre audiència, tenen ara fama mundial gràcies a la segona candidata de la llista per València de la Coalició Compromís, qui ha aconseguit que el seu vídeo siga dels més vistos a Youtube, amb més de 62.000 visualitzacions (a les 18.20 hores de la vesprada, quan hem redactat esta notícia) i compte també amb més de 31.000 “m’agrada” a la xarxa social de Facebook.

Sens dubte, la samarreta de protesta contra la manipulació de la televisió pública valenciana no ha estat el que ha motivat que este vídeo siga el més comentat a les xarxes socials, sinó que els internautes han destacat el discurs i el missatge que llança la candidata de Compromís.

Des de la Coalició Compromís volem donar les gràcies a totes les persones que han fet difusió del vídeo, que l’han comentat, que l’han enllaçat i que ens envien contínuament missatges de suport tant a Compromís com a Mónica Oltra, qui s’ha convertit en una vertadera defensora de la dignitat del poble valencià, de la democràcia i de la transparència.

Seguiu-nos al nostre Facebook.