Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, s’ha referit hui als recursos que diverses ONGs han presentat contra les resolucions d’ajudes a la cooperació concedides per la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania.

 

Segons Mollà “les ajudes a la cooperació internacional que atorga la conselleria que dirigeix Rafael Blasco estan sota sospita i hem de recordar que la Fiscalia Anticorrupció ja investiga un presumpte desviament de fons per al Tercer Món cap a una xarxa d’empreses que nosaltres mateix denunciarem”.

 

“Entenem que estes ONGs es plantegen recórrer davant la justícia sinó es tenen en compte els seus recursos, ja que esta nova resolució d’ajudes confirma que el conseller Blasco utilitza la cooperació internacional per a establir una xarxa clientelar”.

 

“S’han deixat fora ONGs de reconegut prestigi mentre es premia a altres que no tenen reconeguda la seua competència en l’àmbit de la cooperació internacional, el que incrementa les sospites sobre la utilització d’estes ajudes amb fins partidistes”, ha conclòs Mollà.