Bota al contingut principal

La diputada autonòmica de Compromís per Alacant, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “la Generalitat Valenciana no pot permetre que l’empresa arrendatària de Terra Mítica agredisca les condicions laborals dels treballadors d’aquest parc d’oci i, per tant, ha de prendre les mesures necessàries per a garantir el treball de qualitat”.

 

Mollà ha lamentat que “tot i que aquesta empresa va assegurar que mantindria els llocs de treball quan va fer-se amb el lloguer de Terra Mítica, ja va portar a terme un ERE fa prop d’un any i ara pretén fer fora a 197 empleats més”.

 

“Compromís vol que es defensen les condicions laborals dels treballadors tal i com es va convenir des d’un primer moment i, en aquest sentit, no es pot tolerar que 120 treballadors fixen discontinus no hagen sigut cridats a treballar en aquesta nova temporada d’activitat de Terra Mítica i ara se’ls vaja a tirar al carrer”, ha apuntat la diputada de Compromís.

 

Mollà ha apuntat que, a més, “també es veuran afectats aquells treballadors que no van signar perquè se’ls empitjoraven les seues condicions de treball, pel que ha resultat més còmode silenciar-los”.

 

Alhora, Mireia Mollà considera que “aquests acomiadaments no haurien de produir-se si des del seu origen s’haguera aplicat una organització racional a Terra Mítica, perquè només cal recordar les elevades indemnitzacions que es pagaren en el primer ERE pels contractes blindats que s’havien fet a determinades persones”.