Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mónica Oltra, ha valorat el nou govern valencià anunciat ahir pel President de la Generalitat Francisco Camps. Per a Oltra el més destacat és que “els nomenaments han estat condicionats pels problemes judicials de la cúpula del Partit Popular, amb este nou govern el que ha volgut Camps és apartar del Consell als que seran els seus companys de banqueta en el futur”.

“Així mateix queda clar que Paula Sánchez de León és perfila com a substituta de Camps quan ell haja de deixar la Presidència de la Generalitat pels problemes que té amb la justícia”

Segons la portaveu adjunta de Compromís “Camps ha apostat també pels segons dels consellers que han cessat i són responsables de les polítiques que ens han portat a este fracàs. Si ja dels consellers anteriors hi havia poc a esperar dels seus segons hem d’esperar encara menys”.

“És remarcable també que, Lola Johnson, qui abans exercia de portaveu del Partit Popular i el govern en Canal 9 ara ho vaja a fer directament en el Consell. Així s’ha ajustat la seua situació, perquè ara farà la mateixa funció però on l’havia de fer com a portaveu del Consell i portaveu per tant de les polítiques del Partit Popular”, ha conclòs Oltra.