Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha registrat dos preguntes relacionades amb les deficiències sanitàries de dos ciutats de l’Horta: Torrent i Burjassot. Per una banda, Morera ha preguntat al nou conseller de Sanitat si existeix alguna previsió per a començar les obres de l’Hospital de Torrent, una promesa del PP des de que era conseller titular Vicente Rambla, qui ja no compta amb la confiança del president de la Generalitat per a continuar en el Consell.

Segons Morera, “els veïns i veïnes de Torrent han estat estafats pel PP perquè han fet ús del projecte de l’hospital com una mentida electoral que ve des de molt lluny, des de que Vicente Rambla era conseller de Sanitat i que, al dia de hui, no sabem en quin punt es troba el projecte ni si el faran”. Per a Morera, l’Hospital de Torrent, “és una necessita per a milers i milers de persones no sols de Torrent, una gran ciutat, sinó també d’altres poblacions properes que vorien millorada la seua qualitat de vida tenint un centre hospitalari més a prop de casa i per això nosaltres li ho anem a recordar al nou conseller i anem a reivindicar l’hospital tantes vegades com siga necessari”.

Una de les altres deficiències denunciades per Compromís és el centre de salut Burjassot II, que després de deu anys, continua sense estar finalitzada l’ampliació de les instal·lacions, encara que moltes de les dependències ja estan obertes. Segons ha informat Morera, “en estos moments, la sala de cures està ubicada en un soterrani al qual s’accedeix baixant escales, no té cap accessibilitat i són més que qüestionables les condicions de salubritat en les què es troben els treballadors del centre i els usuaris”.

Per al portaveu de Compromís, “el glamour d’este passat cap de setmana amb el president de la Generalitat donant abraçades a pilots contrasta amb la crua realitat que pateixen els ciutadans i ciutadanes de la nostra terra, amb hospitals sense fer o centres de salut per acabar i amb dependències que semblen les d’un hospital de campanya”, segons Morera.