Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha presentat en Les Corts una Proposició No de Llei per a reclamar la paralització de les subvencions que l’extinta Conselleria de Solidaritat dirigida per Rafael Blasco va concedir a l’ONG Esperanza Sin Fronteras per a la construcció d’un hospital a Haití.

 Segons Mollà “no és pot permetre que el govern valencià atorgue 4 milions d’euros per a les necessitats de la població d’Haití a una ONG que a dia de hui està vinculada a un entramat denunciat per Compromís i què està sent investigat per la Fiscalia Anticorrupció”.

 “A més –ha afegit Mollà- este projecte d’hospital per a Haití està portat des del principi d’una manera totalment obscurantista i no disposa de les garanties de viabilitat necessàries”.

 Per a la diputada de Compromís “un altre element que ha de portar al Consell a replantejar-se estes subvencions és el fet que des de la pròpia Esperanza Sin Fronteras han reconegut que no compten amb recursos per a fer front al 20% del projecte que els obliga la llei”.